BC Network

Grote Clubactie

Dit jaar doen wij wederom mee met De Grote Clubactie, die begint op 24 september.

Wilt u onze vereniging steunen. Stuur dan een mailtje naar bcnetwork@gmail.com, ovv van De Grote Clubactie, geef hierin aan hoeveel loten u wilt kopen. Een lot kost € 3,00 en daarvan gaat 80% in de clubkas.

Voor de jeugdleden:

Jullie hebben allemaal een boekje meegekregen met daarin loten voor De Grote Clubactie. Voor elk lot wat verkocht wordt gaat 80% naar de clubkas. Wij vragen jullie zoveel mogelijk loten te verkopen. (Het invullen hiervan moet je door de koper laten doen). Let er op dat alles goed leesbaar is, dat het aantal gekochte loten is aangekruist, het bankrekeningnummer is ingevuld en er een handtekening op staat.

Alle verkopers die 15 of meer loten verkopen krijgen een cadeaubon van 5 euro van VVV voor hun inzet. 20 loten of meer een toegangsbewijs voor diverse dierentuinen en pretparken. Diegene dit het meest verkoopt treft het helemaal. Een mooie cadeaubon wacht op jou.

De boekjes met loten kunnen na de herfstvakantie weer ingeleverd worden.

Instructie filmpje voor het invullen van het boekje: https://youtu.be/scRvcb9-tk4

Badminton.nu

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Je hebt vast al eens badminton gespeeld. Op de camping, op school of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk?

Vanaf de eerste week van oktober is het voor jong en oud weer mogelijk om bij ons badminton te proberen. Je start in een groepje, waarbij je binnen 10 trainingen alle basis skills aangeleerd krijgt. Daarnaast leer je ook de spelregels kennen en speel je je eerste wedstrijden. Je volgt deze unieke trainingen nu voor slechts € 25,-. De trainingen zijn toegankelijk voor ieder niveau. Ontdek bij onze vereniging hoe leuk en gezellig badminton is en meld je voor 1 oktober aan! Kijk voor meer informatie en aanmelden op

https://www.probeerbadminton.nu/

BBQ afsluiting senioren

Woensdagavond was weer de afsluitavond van het seizoen, deze keer weer met een gezellige BBQ aan de parallelweg.

Monica en Wout bedankt voor de geweldige organisatie en de gastvrijheid!

zie voor meer fotos : https://myalbum.com/album/x7hs3PAqhF9w