BC Network

Speel-in

Dinsdag 25 augustus stonden we met Network op de speel-in met 2 buitenvelden om de jeugd kennis te laten maken met badmintonnen.

CKS jeugd 2020-2021

Op 4 december begonnen we onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Door corona dit keer vervroegd omdat de competities niet door gingen en we daardoor de tijd hadden om de wedstrijden te spelen. We starten de CKS met maar liefst 38 jeugdleden verspreid over 5 groepen, een aantal groepen waren gemixt met elkaar. Bijvoorbeeld de enkels in eigen poule, maar de dubbels dan weer in een grotere groep zodat ze meer wedstrijden konden spelen. De eerste 3 speelavonden gingen goed en we hadden maar een paar “quarantaine” gevallen, alleen vlak voor de laatste speelavond en de prijsuitreiking ging Nederland op slot. Maar na weer een paar weken getraind te hebben stond 18 juni gepland om de cks af te maken, gelukkig kon iedereen en zijn alle resterende wedstrijden gespeeld.

Groep 1
Herenenkel1eMaarten
Damesenkel1eTessa
Herendubbel1eMaartenNick
2eLarsLukas
Damesdubbel1eIndiraCorinde
2eJessicaTessa
Mix1eWilrikTessa
Groep 3
Damesenkel1eFlorien
2eMarcella
3eRosalie
Dubbels1eFlorienRosalie
2eMarcellaMartine
Groep 2
Herenenkel1eLukas
2eJordan
3eRafe
Damesenkel1eCarina
2eIlse
3eJessica
Mix1eLukasIlse
2eJordanLisanne
3eThymenMartine
Groep 4/5
Enkels gr. 41eSanne
2eGiovanni
3eLotus
Enkels gr. 51eAmy
2eNoortje
3eMegan
Dubbels1eGiovanniIvar
2eLindeLotus
3eSanneSenne

CKS jeugd 2020

Volgende week vrijdag is het dan als het goed is zover, we gaan dan de Clubkampioenschappen afmaken. Er moeten nog 15 wedstrijden gespeeld worden, de eerste beginnen om 5 uur en de laatste starten om 18.30. Als je niet in het schema voorkomt dan kun je gewoon komen spelen/trainen. 
Als de laatste wedstrijden zijn afgelopen dan gaan we met alle jeugdleden naar de Foyer in de sporthal en gaan daar lekker friet met een snack eten. Aansluitend is daar ook de prijsuitreiking en dat zal rond 8 uur afgelopen zijn. We hopen dat iedereen er is en we er een gezellige avond van kunnen maken.
De laatste speelavond is op vrijdagavond 9 juli

We kunnen weer binnensporten vanaf 19 mei !!

Vandaag heeft het kabinet bevestigd versoepelingen door te voeren voor de sport. Na lange tijd mag er weer binnen gesport geworden, wat voor velen van jullie ontzettend fijn nieuws is.Vanaf woensdag 19 mei mogen de senioren weer in de wielewaal sporten. De jeugd mag op vrijdag 21 mei aan de bak in de sporthal. De voorwaarden zijn nagenoeg hetzelfde als eind vorig jaar, zie het bijgevoegde veiligheidsplan.

De tijden zijn als vroeger dus : woensdag   20.00 tot 23.00 geen training (senioren)     

  vrijdag groep 1 van 17.00 tot 18.25 met training   (junioren) 

groep 2 van 18.30 tot 20.00 met training   (junioren)

Een aantal aandachtspunten zijn:   

         –          Kom alleen naar de sporthallen wanneer je géén last hebt van: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of benauwdheid.           

 –          Het dragen van een mondkapje voor 13 jaar en ouder is verplicht tot aan de sportzaal.

–          Bij binnenkomst  handen desinfecteren.

–          We vragen jullie vooraf je sportkleding aan te trekken. Omkleden en douchen is in de sporthal niet mogelijk. Bepaalde kleedkamers zijn enkel opengesteld als looproute.

–          Toiletten in een aantal kleedkamers in de Wielewaal zijn open (alleen bereikbaar via de zaal).

–          Verenigingen komen via de hoofdingang binnen en gaan via de nooduitgang in de zaal naar buiten.

–          In het hele gebouw geldt een eenrichting looproute.

–          Voor en na het sporten houden personen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand van elkaar.

–          Registratie formulier invullen.

–          Tot en met 17 jaar verlaten de De Wielewaal via de normale weg zoals ze gekomen zijn. Voor 18 jaar en ouder gelden de uitgangen via de zalen zoals is aangegeven via de nooddeuren.

–          Foyer is gesloten.