BC Network

CKS jeugd 2020-2021

Op 4 december begonnen we onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Door corona dit keer vervroegd omdat de competities niet door gingen en we daardoor de tijd hadden om de wedstrijden te spelen. We starten de CKS met maar liefst 38 jeugdleden verspreid over 5 groepen, een aantal groepen waren gemixt met elkaar. Bijvoorbeeld de enkels in eigen poule, maar de dubbels dan weer in een grotere groep zodat ze meer wedstrijden konden spelen. De eerste 3 speelavonden gingen goed en we hadden maar een paar “quarantaine” gevallen, alleen vlak voor de laatste speelavond en de prijsuitreiking ging Nederland op slot. Maar na weer een paar weken getraind te hebben stond 18 juni gepland om de cks af te maken, gelukkig kon iedereen en zijn alle resterende wedstrijden gespeeld.

Groep 1
Herenenkel1eMaarten
Damesenkel1eTessa
Herendubbel1eMaartenNick
2eLarsLukas
Damesdubbel1eIndiraCorinde
2eJessicaTessa
Mix1eWilrikTessa
Groep 3
Damesenkel1eFlorien
2eMarcella
3eRosalie
Dubbels1eFlorienRosalie
2eMarcellaMartine
Groep 2
Herenenkel1eLukas
2eJordan
3eRafe
Damesenkel1eCarina
2eIlse
3eJessica
Mix1eLukasIlse
2eJordanLisanne
3eThymenMartine
Groep 4/5
Enkels gr. 41eSanne
2eGiovanni
3eLotus
Enkels gr. 51eAmy
2eNoortje
3eMegan
Dubbels1eGiovanniIvar
2eLindeLotus
3eSanneSenne