BC Network

Afsluiting Jeugd

Vrijdag 24 juni was de laatste speelavond van de jeugd voor het seizoen 2021-2022. De complete groep kom om 17.30 beginnen aan een “gehandicapt” toernooi. Ze spelen dan niet normaal badminton, maar bijvoorbeeld met een laken over het net, met een afgeknipte shuttle of ballon, grote tennisrackets of aangepaste badminton rackets. Dit deden we met verschillende rondes en op tijd. Na een uurtje hebben we nog in het donker met een lichtgevende shuttle gespeeld, dat is een leuke variatie op het badminton ook voor op de camping als het al donker is.

De prijsuitreiking van de clubkampioenschappen was op de laatste avond gepland omdat er nog een aantal wedstrijden nog gespeeld moesten worden (zie ander stukje).

Na de prijsuitreiking gingen we naar de foyer in de sporthal en daar had Cafetaria Wielwijk lekker friet en een snack klaar staan.

We hopen dat iedereen een leuk toernooi en CKS heeft gespeeld!

Een fijne vakantie en tot 26 augustus!!

Groetjes,

Mike, Monica, Marsha, Stefan en Marco