BC Network

TEAM 2 KAMPIOEN !!

Na een enerverend seizoen werd het op het laatst nog erg spannend, maar tijdens de laatste wedstrijd haalden ze voldoende punten, zodat ze met 2 punten boven de nummer 2 uit kwamen. Tom, Robert, Youri, Sharona, Nadine, Tessa en Amber zijn kampioen geworden in de 7e divisie!

Ze begonnen voortvarend met 5 gewonnen wedstrijden achter elkaar. Toen kwam de corona lockdown en duurde het 2½ maand voordat de volgende wedstrijd weer gespeeld kon worden en volgden nog 2 gewonnen wedstrijden. Daarna kwamen er 3 wedstrijden die met een gelijke stand eindigden. Helaas werd de wedstrijd daarna verloren en begon het spannend te worden, want een andere team kwam in de puntenklassering erg dichtbij. De laatste wedstrijd moest ingehaald worden en het duurde lang voordat er een datum gevonden kon worden. Uiteindelijk is dat gelukt en met 3 gewonnen partijen zijn ze bovenaan geëindigd! Van harte gefeliciteerd!

Dat betekent dat ze volgend jaar uit mogen komen in de 6e divisie.