Team 2 Kampioen !!!

 

Ook het 2e team van badmintonvereniging Network heeft met de laatste overwinning het kampioenschap binnengehaald.

De laatste 3 wedstrijden hebben ze moeten spelen zonder de 1e heer, hij had zijn been gebroken. De voorsprong was zo groot dat ze met 3 keer een invaller alsnog de eindstreep hebben gehaald. De allerlaatste wedstrijd hadden ze nog 1 gewonnen partij nodig om kampioen te worden, maar daar hadden ze geen enkel probleem mee. Ze haalden het kampioenschap binnen door de nummer 2 te verslaan met 5-3. Vorig jaar was het net niet gelukt en werden ze 2e. Dit jaar hebben ze revanche gehaald door kampioen te worden. Volgend seizoen promoveren ze naar de 5e klasse.

Op de foto van links naar rechts: Kees Bons, Nadine Leendertse, Jantine Kraaijveld en Melvin Kok

 
   

 

 


Team 1 Kampioen !!!

 

 

Team 1 van badmintonvereniging Network is met afstand op de nummer 2 kampioen geworden. Met in totaal 74 punten uit 14 wedstrijden blijven zij de nummer 2 met 11 punten voor.

De een na laatste wedstrijd had Network een overwinning nodig van 5-3 tegen de badmintonvereniging uit Lekkerkerk die op de 2e plaats stond. Maar het team van Network ging voor de winst en door de overwinning binnen te halen met 6-2, waren ze niet meer binnen bereik van de andere teams en was Network al verzekerd van het kampioenschap. Zij speelden in de 2e klasse en promoveren dus volgend seizoen naar de 1e klasse. De laatste wedstrijd werden de bloemen uitgereikt en het kampioenschap nogmaals gevierd.

Op de foto van links naar rechts: Marco Speksnijder, Gerda Ponsen, Marsha Westra en Stefan Westra