Let op: Het Jeugdtoernooi word dit jaar gespeeld op 17 oktober, zet het vast in je agenda!!!!

 


 

Regiotoernooi kampioenschappen

 

 

 

Op zaterdag 13 juni moest team 1 aan de (badminton) slag in C a/d IJssel. Hier word elk jaar een toernooi gehouden, voor de jeugdteams die kampioen geworden zijn in regio zuidwest. Er word dan gestreden om kampioen te worden van in een bepaalde leeftijdscategorie. Voor team 1 was dat U15. Er stonden dus om 8.15 twee auto’s bij de sporthal, met daarin 6 jeugdspelers: Roos, Tom, Monica, Nick, Mark en Carolien (geblesseerd maar toch mee om te supporteren) en 3 begeleiders : Nellie, Wout en Marco.

 

Om 9.00 stond de eerste wedstrijd gepland, dit was tegen Hillegom. De mix met Roos/Mark ging gelijk op, maar werd toch verloren. De enkels van Tom en Monica en dubbel van Nick en Tom weren gewonnen, waardoor we met 3-1 voorstonden en omdat er in dit toernooi maar 5 games per wedstrijd gespeeld werd, hadden we de eerste wedstrijd overleeft, ondanks dat de damesdubbel met Roos en Monica nog verloren ging (3-2). Toen bleek dat we de volgende wedstrijd een bye hadden, er viel dus een wedstrijd uit. Het was toen ongeveer 11.00 en moesten pas om 17.00 weer spelen!! Wout had toen een goed idee om bij hem thuis pannenkoeken te gaan eten en in het bubbelbad te relaxen.

 

 

 

                      

 

Om ongeveer 17.30 begonnen we aan de ½ finale, de eerste partij, de mix met Roos en Mark ging verloren. Daarna was Tom aan de beurt, in een zeer spannende driesetter verloor hij helaas. Monica kwam daarna, speelde zeer goed maar kwam er net niet aan, waardoor deze partij door een continu lachende Monica werd verloren. Op dat moment was het al 19.00 en omdat wij niet meer konden winnen, besloot de wedstrijdleiding helaas dat wij moesten stoppen omdat het toernooi met meer dan een uur uitliep….. Wij hebben onze troost daarna maar bij de McDonalds gezocht en ons verlies met een milkshake weggedronken.

 

Het was een zeer leuke dag en een hele mooie prestatie voor TEAM 1 !!!!!


 

 

Clubkampioenschappen van de senioren op 10 juni 2015

 

De laatste avond van de Clubkampioenschappen is geweest. Op 1 wedstrijd na zijn alle

wedstrijden gespeeld. De prijzen zijn uitgereikt. Ontzettend leuk dat bijna iedereen heeft

meegedaan. De avonden waren daarom ook goed gevuld.

Iedereen was lekker fanatiek aan het badmintonnen. Hier en daar werd nog voor een

verassing gezorgd. Er zijn veel spannende wedstrijden gespeeld. Zeker ook de laatste avond

waarin nog een aantal finales werden gespeeld. Iedereen streed ervoor en was echt aan

elkaar gewaagd. Uiteindelijk zijn er toch de prijswinnaars uitgekomen.

Alle uitslagen op een rij:

Groep 3

Herenenkel 1e Richard 2e Wout

Damesenkel 1e Truus 2e Nellie

Gemengd Dubbel 1e Bart / Nel 2e Wout / Marlon

Groep 2 

Herenenkel 1e Pian 2e Kevin 3e Steffen

Damesenkel 1e Suvarna

Gemengd Dubbel 1e Robbert / Arianne 2e Kevin / Truus

Heren Dubbel 1e Bob / Steffen 2e Bart / Henk

Damesdubbel 1e Marlon / Truus 2e Arianne / Willeke

Groep 1

Herenenkel 1e Stefan 2e Marco

Damesenkel 1e Marsha 2e Gerda

Gemengd Dubbel 1e Stefan / Marsha 2e Marco / Gerda

Heren Dubbel 1e Marco / Melvin 2e Mike / Marsha

Dames Dubbel 1e Gerda / Jantine

 

Leuk dat iedereen zo enthousiast was en ik hoop dat jullie volgend jaar weer allemaal mee

Marsha

 

 

 

 

 

 


29 mei Kampioenswedstrijd van Network 1 thuis tegen Vridos, er moet 1 punt (1 wedstrijd van de 8 wedstrijden) binnengehaald worden om kampioen te worden. De heren Tom en Nick begonnen aan hun herendubbel, maar die verloren net met een driesetter. De dames dubbel met Roos en Monica werd wel gewonnen, zodat we al snel in het begin van de wedstrijd al een klein feestje konden vieren. uiteindelijk met 4-4 gelijk gespeeld, dus mooi ongeslagen kampioen !!!

 

 

voor meer foto's zie de link bij fotoalbum :  Team 2 moest zaterdag de laatste wedstrijd in Den Haag spelen, er werd met een mooie 5-3 overwinning het seizoen afgesloten. Hierdoor is de 3e plaats zeker gesteld.

 


16 mei Team 1 uit tegen Silver shuttle (HIA), HIA staat op de derde plek, maar met een sterke opstelling toch met 6-2 gewonnen. Met nog 1 wedstrijd te gaan,(vrijdagavond 29 mei)staat het team nu voor met 7 punten op de nummer 2 vridos. De laatste wedstrijd is tegen vridos, er moet dan 1 wedstrijd van de 8 gewonnen worden om kampioen te worden.


15 mei Team 2 met 6-2 thuis gewonnen van Selecta (dordrecht). Hierdoor is de 3e plek behouden met nog 1 wedstrijd te gaan ! De laatste wedstrijd wordt gespeeld op zaterdagmiddag 30 mei in den haag.

16 mei Team 1 uit tegen Silver shuttle (HIA), HIA staat op de derde plek, maar met een sterke opstelling toch met 6-2 gewonnen. Met nog 1 wedstrijd te gaan,(vrijdagavond 29 mei)staat het team nu voor met 7 punten op de nummer 2 vridos. De laatste wedstrijd is tegen vridos, er moet dan 1 wedstrijd van de 8 gewonnen worden om kampioen te worden.


15 mei Team 2 met 6-2 thuis gewonnen van Selecta (dordrecht). Hierdoor is de 3e plek behouden met nog 1 wedstrijd te gaan ! De laatste wedtrijd wordt gespeeld op zaterdagmiddag 30 mei in den haag.

 


 

28 maart Beide teams weer gewonnen !
 
Vrijdag moest het 2e team thuis tegen Onder ons uit Den Haag. Na 4 wedstrijden stond het 2-2, maar de laatste 4 werden door Network in spannende 3 sets gewonnen. Network 2 staat nu op een vierde plaats met 1 punt minder achter de 3e.
 
Zaterdag ging het eerste team met alle spelers (6) in twee auto's naar de derby tegen Vridos. Vridos stond met 4 punten achter ons op een tweede plaats, het was dus belangrijk om deze stand minimaal te behouden. MD ging met 3 sets net verloren, DD ging met 3 sets wel naar Network. Van de enkels wonnen wij er 3. De eerste mix ging naar Network en de tweede naar Vridos, eindstand 5-3 voor Network. Hiermee is onze koppositie vergroot naar 6 punten !
 
 
 
 


21 maart Competitieteams 1 en 2 gewonnen dit weekend

team 1 heeft met 5-3 gewonnen tegen de nummer 3, silver shuttle en behouden de koppositie.Wink

team 2 heeft met 6-2 gewonnen van dordrecht en stijgen daarmee van de laatste plaats naar gedeeld derde!!

minicompetitie team 1 heeft verloren met 6-10 maar heeft zeer goed gespeeld, team 2 heeft mooi gewonnen met 11-5 maar moesten ook flink aan de bak.


 

22 april LEDENVERGADERING om 19.30


 

Competitie team Network 2 is geëindigd op een tweede plaats in het klassement 2014/2015!

Door knap te winnen van de nog ongeslagen nummer 1 wisten ze de tweede plaats vast te houden.

Met dank aan alle mannen en vrouwen die konden invallen waar nodig en de support. 

 


 

Het 1e jeugdteam heeft zaterdag 14 maart met 8-0 gewonnen bij Shuttle up (sliedrecht). Hierdoor staan ze 
na 3 wedstrijden bovenaan in de poule.
 
 
 
Vrijdagavond 13 maart 2015 is het tweede Bedrijven-badminton-toernooi van de Alblasserwaard gehouden welke vorig jaar is ontstaan uit een spontaan initiatief tussen de Rabobank Merwestroom U.A. en Klimaatservice Holland B.V. / Elektroservice Holland B.V.
Eind vorige jaar heeft De Lange Wei uit Boven-Hardinxveld aangegeven graag te willen meedoen zo ook met spelers die voor het eerst zouden meedoen. Afgelopen maand is er dan ook weer flink geoefend in De Wielewaal bij Badmintonvereniging BC-Network te Hardinxveld-Giessendam waar ook de wedstrijd is gespeeld.
De wisselbeker "BEDRIJVENTOERNOOI BADMINTON 2015" is dit jaar weer gewonnen door de Rabobank echter met een kleiner verschil dan vorig jaar.
Het was een leuke en sportieve strijd met een stand van 13-, 11- & 2- punten voor respectievelijk de Rabobank, Klimaatservice Holland & De Lange Wei.
Aangezien het toernooi meer dan geslaagd is hebben alle bedrijven zich al weer aangemeld voor 2016. Mochten er in de Alblasserwaard meer bedrijven geïnteresseerd zijn dan kunnen zij zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
 

Recreantentoernooi 2014-2015

Hallo Recreanten,

Inmiddels hebben we de eerste 5 wedstrijden gespeeld echter ook allemaal ruimschoots ‘niet gewonnen’.

De reden waarom wij laag scoren heeft een aantal redenen, namelijk;

1)     Wij hebben (gelukkig) een hele grote groep dames en heren die mede daarom (verdeeld over totaal 12 wedstrijden) ook weinig spelen.

2)     Omdat je maar 1 of 2 keer kan spelen ben je ook minder ingespeeld op je teamgenoot…..PS.: goed om vooraf met elkaar te oefenen zodat je goed bent voorbereid voorafgaand aan de betreffende wedstrijd.

3)     Wij zetten vanuit onze vereniging ook al vrij snel beginners is om iedereen een kans te geven mee te spelen en dit willen we er zeker inhouden aangezien het goed is om wedstrijdervaring op te doen.

4)     De clubs waar wij tegen spelen hebben vaak maar een team van gemiddeld 2 a 3 dames en 2 a 3 heren om in te zetten, waardoor het eigenlijk ‘vaste teams’ zijn geworden die daarom ook erg goed op elkaar ingespeeld zijn.

5)     Indien de tegenpartij spelers tekort komt dan kunnen zij vaak ook niet anders dan eigen (ex-)competitie spelers in te zetten.

6)     Indien wij tegen een sterke tegenstander moeten spelen zetten wij –zo mogelijk- ook meer ervaren spelers in echter gaat dit ten kosten van overige wedstrijden.

7)     Met name BC Wammes uit Asperen speelt op een te hoog niveau binnen het Recreantentoernooi wat je ook kan zien als competitievervalsing.

Het laatst genoemde punt is ook door een aantal personen vanuit onze vereniging en teamleiders van andere clubs aan mij meegegeven met als gevolg dat BC Wammes zich heeft teruggetrokken uit het toernooi. Voor ons betekent dit dat de uitwedstrijd tegen BC Wammes van d.d. 22 januari 2015 komt te vervallen en dat we de niet behaalde punten ook niet komen te vervallen ☺!

Om te voorkomen dat wij van BC Network  “met shuttle en al gemuilkorfd worden” hebben we het idee opgevat om volgend seizoen 2015-2016 bij gezondheid met 2 vaste teams mee te gaan doen.   

 

Zodra ik met de teamleiders van de andere clubs overeenstemming heb, zijn jullie de eerste die ik het laat weten!!, wordt dus vervolgd.

Wens jullie voor de nog komende wedstrijden veel gezelligheid en sportiviteit toe en hopelijk weten we ook nog een paar puntjes te sprokkelen.

Groet, Wout.